logo.jpg
Meny

1366744375351_maxsize_w_1200_h_1200_lm_1366744.jpg

Skodje Byggvare AS er en liten, lokal og nær byggvarebutikk som setter deg som kunde i første rekke. Hos oss skal du oppleve en mye bedre og høyere grad av service, enn det som du vil finne på andre større byggvarehus. Du skal ikke bare være en kunde, men føle deg hjemme hos oss.

I vår byggevarebutikk finner du alt fra spiker, skruer, bolter og beslag til tettemasser, håndverktøy, stiger og hageredskap.

I vårt trelastlager finner du alt du trenger av trelast og øvrige bygningsartikler. I vårt snekkerverksted produserer vi emballasje etter IPPC standarden til eksportbedrifter.

Kom til oss med dine tanker, ideer eller skisser over terrasse, garasje, påbygg, oppussing eller andre byggmessige ting. Hos oss vil du få hjelp til å realisere dine ideer, gode råd er gratis Vi har ansatte med en høy grad av kompetanse og erfaring. Er det ting som må tegnes/beregnes, har vi egen arkitekt som tar seg av dette.

Vet du hva du skal ha, send en e-post eller ring. Når du kommer hjem fra jobb, ligger materialene ferdig tillagt dit du har bedt om det. Er ønsket ditt at for eksempel terrassen er ferdig oppsatt når du kommer hjem, ordner vi selvfølgelig dette også. Vi har snekkere/murere tilknyttet bedriften som vi formidler kontakt med, eller vi står for alt.

Ta deg en tur å se på utvalget av byggvarer og føl på den gode servicen, garanterer att du ikke blir skuffet. Har du ønske om å få kappet material i ønskede lengder, eller kanskje kappe selv, er dette ikke noe problem. Vi har godt og sikkert utstyr for dette. Skal du legge nytt shingeltak og mangler kompressor, slanger og spesialpistol for pappspiker, får du selvfølgelig låne dette gratis hos oss som kunde. Vi har også ett rikt utvalg av andre maskiner/utstyr til utlån for kunder. Spør oss, du vil bli overrasket.

Vi frakter dine byggevarer hjem til deg uten ekstra kostnad. Du kan også låne varetilhenger hos oss for enklere å transportere hjem dine byggevarer.

Lenke til vår egen nettside: www.skodjebyggvare.no

Mer informasjon

Lerstadvegen 545 6018 Ålesund
70 10 23 20 post@byggfag.no