Hva kan vi hjelpe
deg med å finne?
Vi hjelper deg
Byggfag
Byggfagdøra – høy kvalitet til budsjettpris. Selges kun hos Byggfag-forhandlere.

Byggfagdøra – høy kvalitet til budsjettpris

Byggfag og Bygg1 har gått sammen om å designe og produsere en moderne ytterdør med alle de kvaliteter en ytterdør for nordisk klima må ha. Døra får du kun kjøpt hos Byggfag-forhandlerne.

Bygger du nytt eller planlegger du å bytte ytterdør? Da anbefaler vi deg absolutt å vurdere Byggfagdøra! En moderne kvalitetsdør til uvanlig hyggelig pris. Byggfagdøra kan leveres som enkeltdør, dør med sidefelt og som tofløyet.

Ytterdør med høy kvalitet: Med fire strøk maling på utsatte steder, er døra behandla for å tåle vårt nordiske klima. Døra har 2-lags energi­sparende isolerglass. Glasslister og sprosser i PVC.

Konstruksjon: Ramtre av fingerskjøtt furu og laminert finer (LVL), 54 mm EPS isolasjon, overflatemateriale av 0,4 mm aluminium og 4 millimeter HDF. Grå silikonpakning. Karmer av kvistfri furu 44×105 mm. Terskel av eik og aluminium tilpassa bevegelses­hindrede.

Alle beslag er forsikringsgodkjent (FG): Matt krom sylinder – TV5596C, sluttstykke LP712, låskasse Assa 8765 og tre justerbare hengsler F-3248-110 TKMS ZN med bakkantsikring.

Døra og karmen er grunna med to til tre strøk 2-komponent syreherda grunning og ett strøk vannbasert toppstrøk. Standard fargekode på karm og dørblad er NCS S 0502 Y. U-verdi 1,0 W/m2.

Byggfagdøra får du kun kjøpt hos Byggfag og i uke 29 får du den til ekstra hyggelig kampanjepris.

Finn din nærmeste forhandler her.