Hva kan vi hjelpe
deg med å finne?
Vi hjelper deg
Byggfag
Med Multi Volt maskiner har du kraften til ledning og friheten til batteri!

Gjør de tøffeste jobbene lettere

Kraften til ledning og friheten til batteri er endelig en realitet! Med MULTI VOLT  fra HiKOKI Power Tools (tidl. Hitachi Power Tools) får du all den kraften du trenger til å kutte ledningen.

MULTI VOLT gir deg høy kapasitet og dobbelt så mye kraft sammenlignet med dagens 18V. Da kan du trygt gyve løs på de aller fleste arbeidsoppgaver på en byggeplass.

Samme batteri til både 18V og 36V

Batteripakke som består av to stk 36V batterier og lader. Kompatibel med alle 18V Li-ion slide-produkter.

MULTI VOLT-plattformen er bygd for både fortiden og fremtiden. Batteriet er kompatibelt med nåværende 18V-verktøy og tilpasser selv spenningen automatisk mellom de to voltklassene. Så du trenger ikke starte plattformbyggingen på nytt – du kan bare fortsette å bygge videre med MULTI VOLT-verktøy og MULTI VOLT-batterier.

Ergonomi og HMS i fokus, samme størrelse og vekt på 36V som 18V-batteriet

Den verktøyfølelsen du har i hånda betyr mye når du holder verktøy i hånda i mange timer hver dag. Da er det godt å vite at med det nye MULTI VOLT-batteriet får du 36V i samme kompakte størrelse og med samme vekt som 18V-batteriet. Det gir deg behagelig ergonomi gjennom hele arbeidsdagen.

Batteri så det holder!

Nå kan du trygt droppe ledningsverktøy. MULTI VOLT takler de tøffeste jobbene og kan brukes til alle arbeidsoppgaver.

MULTI VOLT-batteriet har lang levetid og tåler ca. 1500 ladesykluser. Det har praktisk batteriindikator med 4 nivåer som viser hvor mye strøm som gjenstår i batteriet. Selve ladetiden er også svært gunstig – med hurtiglader er du i gang igjen etter 32 min. Ladetiden for MULTI VOLT-batteri på 18V-verktøy er 15 minutter (1,5Ah) og 20 minutter (3,0Ah).

MULTI VOLT til alle arbeidsoppgaver

Med MULTI VOLT-batteriet kan du jobbe raskere, lenger og mer effektivt med de nye 36V-verktøyene som allerede er å finne i markedet: sirkelsag 165 mm, borskrutrekker, slagskrutrekker, slagbormaskin, muttertrekker 1/2”, muttertrekker 3/4” og vinkelsliper 125 mm.

Bransjens beste garanti?

I HiKOKIs verktøyprogram får du 3 års garanti uten krav til registrering. Samtlige maskiner er konstruert for å tåle tøff belastning i et profesjonelt miljø. HiKOKI gir deg tre års garanti på alt av el-verktøy, batterier og ladere. Det er ingen krav til registrering, og eventuelle feil og mangler repareres kostnadsfritt – forutsatt at feilen ikke er normal slitasje eller skyldes feilaktig bruk (gjelder også ved bruk i nærings- eller yrkessammenheng).

Følg med – flere råsterke nyheter kommer!

I løpet av 2019 kommer bl.a. MULTI VOLT B-batteri på hele 1440W, kombihammer SDS Max, sirkelsag 125 mm, bajonettsag, kapp-/gjærsag , vinkelsliper 230 mm, nettstrøm-adapter, støvsuger våt/tørr, støvsuger tørr m/Bluetooth til din forhandler.

HiKOKI MULTI VOLT verktøy får du kjøpt hos din nærmeste Byggfag-forhandler.