Hva kan vi hjelpe
deg med å finne?
Vi hjelper deg
Byggfag
Huntonit faspanel Pilasterblå
Huntonit faspanel Pilasterblå

Opptatt av interiør og årets nye fargetrender?

Huntonit har nylig lansert fire lekre farger spesielt tilpasset de nordiske interiørtrendene.

Nå får du Huntonit faspanel i tre lekre blåtoner samt i Dempet sort. Nordiske interiør går i en trend av farger som gjenspeiler himmel og hav – og her er alle nydelige toner harmonisert. De aller tøffeste går gjerne for en betraktelig mørkere nyanse og Huntonit har derfor også lansert Dempet Sort. Blåfargene heter Alladin, Kveldshimmel og Pilasterblå – og har fargekoder som de samme betegnelsene hos Jotun. Se gjerne huntonit.no for NCS koder.
Skulle du ønske å kombinere disse fargene med en hvit eller annen lys nøytral tone er alle Huntonit veggplatene selvsagt med lik og skjult skjøt så det er helt uproblematisk å kombinere.

Enkelt

Ikke alle er klar over hvor enkelt det er å få helt nytt interiør på en helg – her kommer ferdigmalte Huntonit veggplater inn som en livredder! Med ferdig slitesterk overflate og kjapp montering med skjult spikring er et proft resultat garantert. Her trengs verken sparkling eller pussing. Platene kan monteres rett på eksisterende vegg eller på stenderverk. NB: husk å sikre at underlaget er rett, bruk gjerne vater.

Sunt inneklima

Er du, som mange andre, opptatt av et sunt inneklima er Huntonit det tryggeste valg du kan tenke deg. Huntonit er de eneste ferdigmalte platene i verden som anbefales av Norges Astma- og Allergiforbund og har selvsagt alle andre nordiske godkjenninger i forhold til inneklima. I Norge oppholder vi oss så mye innendørs at det er viktig å velge materialer som gir et godt inneklima. Huntonit er et rent naturprodukt hvor treets eget limstoff, lignin, brukes som bindemiddel i platene. Det er ingen tilsatte limstoffer eller giftige kjemikalier og det blir dermed heller ingen skadelige avgasser.

Huntonit er produsert i Norge, av norsk kortreist skog med farger tilpasset det nordiske interiør. Et godt valg.

Faspanel og øvrige produkter fra Huntonit finner du hos din nærmeste Byggfag-forhandler.