Hva kan vi hjelpe
deg med å finne?
Vi hjelper deg
Byggfag
Rustikk panelbord skaper lun stemning og et trendriktig og rustikt uttrykk! Den velkjente og gode Huntonit-kjernen er overflatebehandlet på en helt ny og spennende måte og den nye kolleksjonen inneholder totalt 9 forskjellige designoverflater.

Spennende kolleksjon med panelplater

Huntonit har nå lansert en ny kolleksjon panelbord – Huntonit Rustik – med ni ulike designoverflater. Alle har fått navn etter kjente og kjære geografiske steder i Norge; Lillesand, Hovden, Dovre, Lindesnes, Røst, Trysil, Færder, Saltdal og Svalbard.

Navnevalgene er ikke tilfeldige. De er for å markere at det er norske produkter, produsert i Norge – av norsk trevirke – med norske og nordiske interiør som mål. Det er intet som slår Huntonit hva gjelder å være svært motstandsdyktig mot store svingninger i både fukt og temperatur. Det er dermed heller ingen tvil om at panelbordene er helt suverende til å montere i hytter. I og med at panelbordene har not og fjær på alle fire sider er de velegnede til å monteres både liggende og stående på vegg samt selvsagt i tak.

Huntonit panelbord er verdens reneste panelbord og eneste som anbefales av Norges Astma- og Allergiforbund. De er også godkjent av det Danske Teknologiske Institutt som Inneklimamerket.

Du kan lese mer om panelebordene på Huntonits hjemmesider.